Foodie Feest = Jessica. Al van jongs af aan ben ik bezig met kokkerellen en elk recept wat ik toen uitprobeerde móést mijn eigen draai krijgen. Alle geslaagde recepten – want toegegeven, er mislukt bij mij ook wel eens wat – deel ik tegenwoordig graag online via mijn blog en instagram.

Ik ben vooral dol op taarten, koekjes en brownies, maar ook op gekke sausjes en smeersels. Op mijn blog vind je dan ook veel variatie: van groentespreads tot roze koeken.

Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 katten Robin (nickname Sjon) en Kimi. 2 maine coons met allebei een totaal ander karakter. Geweldige beestjes! 🙂

Hoe het begon ...

In de eerste instantie was mijn blog een onderdeel een webshop die ik vroeger had. Na een tijdje bleek dat het foodbloggen me veel meer voldoening gaf dan het beheren van de webshop, dus heb ik de shop gesloten en mijn blog omgedoopt tot Foodie Feest!

Fulltime webdesigner

Yess, ik werk fulltime als webdesigner bij een bedrijf in Rotterdam. Hier ontwerp ik voornamelijk webshops en verzorg ik ook de css. Heel erg leuk! Het ontwikkelen + fotograferen van de recepten doe ik allemaal in mijn vrije tijd; doordeweeks ‘s avonds en in de weekenden.

Passie voor fotografie

Toen ik ongeveer 16 was kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Ik had hard gespaard voor een canon eos 400D. Hier heb ik jaaarenlang heel veel foto’s mee gemaakt, en vorig jaar ben ik overgestapt naar het professionele segment.

Random facts

Ik ben ook veel in de sportschool te vinden, waar ik 3 a 4 keer in de week krachttraining doe. Ooit kon ik 100 kilo deadliften maar tegenwoordig doe ik het wat rustiger aan. 

Tot rust komen? Dat doe ik lekker languit op de bank, met een dekentje, stuk chocolade en netflix.

Mijn favoriete blog recept is brownies met witte chocoladestukjes. Die brownies zijn gewoon zó verslavend lekker! 🙂 Grappig feitje; het was één van de allereerste recept die op de blog is verschenen.

Al sinds mijn 12e ben ik groot liefhebber van rock en metal muziek. Op dit moment luister ik veel naar Jinjer, Nothing More en Slipknot (nieuw album!).

Ik drink het liefst koude dranken. Als ik mag kiezen neem ik dus ook liever een ijskoffie of een huisgemaakte ijsthee. Mijn go-to Starbucks bestelling is een cold brew latte met een pompje hazelnoot siroop.

Je kunt mij wakker maken voor een grote pot kaasfondue, met lekker veel vers afgebakken ciabatta brood. Ik ben sowieso écht dol op kaas, en vooral geitenkaas en feta zie je veel voorbij komen in mijn recepten.

Ik ben stiekem ook best wel verslaafd aan light frisdranken. Pepsi max cherry is zo goddeljik lekker!

Contact opnemen?

Mail naar info@foodiefeest.nl of stuur me een berichtje via Instagram.