Zakelijk

Samenwerken met een foodblogger? Dat kan bij mij op verschillende manieren!

Mijn cijfers:
Instagram: 23.200 volgers
Blog: maandelijks gemiddeld 35.000 unieke bezoekers
Facebook: 690 vind-ik-leuks

Mijn achtergrond: Grafisch ontwerper

Social media campagnes

Sociale media campagnes zijn niet meer weg te denken uit het marketinglandschap, en vooral voor food producten liggen hier ontzettend veel kansen. Producten kunnen worden gepromoot op een luchtige manier en waarbij – in combinatie met een recept of serveersuggestie – er ook nog eens meerwaarde aan zit. Lezers en volgers worden enthousiast gemaakt door de lekker uitziende gerechten en geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met het product. Zo’n campagne kan volledig op instagram worden ingezet, maar ook bijvoorbeeld in combinatie met een blogartikel.

Met onder andere Magioni Pizza, Hero fruit, Optimel en Remia ging ik al zo’n smaakvolle samenwerking aan.

samenwerken foodblogger

Food en non-food product reviews

Een foodie natuurlijk probeert graag nieuwe dingen uit, en van nieuwe producten kan ik altijd erg enthousiast worden! Ik proef, test en omschrijf de producten uitgebreid en verwerk dit in een uitgebreid blogartikel. Mooie foto’s van het product horen hier natuurlijk ook bij!

Voor Tastea, Brownies per post, Chocstar en Ddansk verzorgde ik al zo’n review.

Receptontwikkeling

Ik heb geen culinaire achtergrond maar wél een grote passie voor koken en bakken én een flinke dosis creativiteit tot mijn beschikking. Het ontwikkelen van recepten vindt ik altijd ontzettend leuk om te doen, en doe dit graag ook voor uw product.

Vrijwel alle recepten op mijn blog zijn door mij ontwikkeld. Een aantal van mijn persoonlijke favoriete recepten zijn de ontbijtmuffins met spelt, de geroosterde paprika spread en mijn overheerlijke brownies. Het populairste recept is mijn gezonde aardbeienmousse, deze heeft sinds zijn publicatie al meer dan 128.500 bezoekers getrokken.

Voor Foodies Magazine ontwikkel (en fotografeer) ik een aantal keer per jaar een recept voor publicatie in het tijdschrift.

Voedselfotografie en foodstyling

Fotograferen met een spiegelreflexcamera doe ik al vanaf mijn 16e, en deze passie is met de jaren alleen maar gegroeid. Mijn focus verschoof al vrij snel naar foodfotografie en de bijbehorende foodstyling. Met mijn opleiding als grafisch ontwerper heb ik een creatieve basis en oog voor de details. Ik verzorg de styling en fotografie van uw product met liefde.

Grafisch ontwerp voor food projecten

Ik ben afgestuurd grafisch ontwerper en ben ook werkzaam op een bureau als webdesigner. Mijn passie voor vormgeving en food combineer ik graag! Ik kan alles ontwerpen; van kookboeken en verpakkingen tot websites en online campagnes. Met mijn ontwerp vaardigheden en affiniteit voor food ontstaat er vast een goede match!

Comments are closed.