Verzenden & retourneren

Verzending
De verzendkosten zijn bij Foodie Feest standaard 3,50. Indien mogelijk (bij kleine bestellingen) maak ik een brievenbuspakje van je bestelling, zodat je niet thuis hoeft te blijven! Een pakket wordt standaard met track en trace code binnen Nederland verzonden met Post NL. Boven een orderbedrag van € 65,- zijn de verzendkosten gratis.

Levertijd
Je pakket wordt tussen 2 en 4 dagen geleverd.

Retour
Blijkt een artikel niet helemaal naar wens te zijn? Alle producten kunnen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen worden geretourneerd zonder opgave van reden (uitgezonderd speciaal bestelde artikelen). Deze termijn gaat in vanaf de eerstvolgende dag na levering. Graag ontvang ik het product retour in de originele verpakking, op onderstaand adres:

Foodie Feest
Tuindreef 79
2724 PS Zoetermeer
Nederland

Indien een artikel geretourneerd wordt ontvang ik hierover altijd graag eerst een bericht per e-mail. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Zodra het artikel retour is ontvangen, zal het worden gecontroleerd en ontvang je het bedrag binnen 1-5 werkdagen retour op je rekening.

Klacht
Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvang ik graag binnen 7 werkdagen een foto van de beschadiging en van het pakket. Ik zal er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen.