Review - Je eigen chocoladereep ontwerpen bij Chocstar

Review – Je eigen chocoladereep ontwerpen bij Chocstar

review-je-eigen-chocoladereep-ontwerpen-bij-chocst

Onlangs ontdekte ik een webshop waarbij je online je eigen chocoladereep kan ontwerpen, met alles erop en eraan. Dat moest natuurlijk getest worden!

Review - Je eigen chocoladereep ontwerpen bij Chocstar

Op de website van Chocstar kun je wegkwijlen bij ontzettend veel lekkere handgemaakte chocolade. Maar het allerleukste is dat je ook helemaal zelf een chocoladereep kan samenstellen!

Online je Chocstar chocoladereep samenstellen

Je kan bij het samenstellen kiezen uit verschillende formaten. Klein, groot, hartvormig of een enorm grote reep van 1000! gram. Ik heb de grote reep gekozen, deze is 240 gram.

De volgende stap is het kiezen van de chocolade. Wit, melk puur of extra puur. De chocolade komt van het ambachtelijke merk Callebaut en is daarnaast helemaal fairtrade. Na het kiezen van de chocolade (zelf ben ik voor wit gegaan) kom je bij de ingredienten uit. Alleen al bekijken van deze ingredienten is een feestje. Er is ontzettend veel keus en de vormgeving is erg vrolijk! Ik kreeg er gelijk trek van. Je kunt je reep zo basic of exotisch maken als je zelf wil. Zo zijn er nootjes, (gedroogd) fruit, kruiden, snoepjes, koekjes en eetbare decoraties om uit te kiezen.

Review - Je eigen chocoladereep ontwerpen bij Chocstar

Mijn reep bestaat uit amandelen, gedroogde sinaasappelstukjes, vanillepoeder, butterscotch en mini chocolate chip cookies. Lekker!

Een dag na mijn bestelling was de customized choco al naar me onderweg, lekker snel dus. En dan ligt er een echte verassing op je deurmat! De reep komt zorgvuldig verpakt in een mooi geel doosje met een bruine strik.

Leuk detail: De binnekant van het doosje heeft een printje van een superleuke geïllustreerde plattegrond van Amsterdam! Ontzettend cute. Bij je chocoreep wordt ook nog eens een certificaat van echtheid geleverd.

Review - Je eigen chocoladereep ontwerpen bij Chocstar

Mijn oordeel

De chocolade, leuke verpakking en het kaartje geven echt een luxueus gevoel. Ik heb dan ook enorm genoten van mijn reep! De chocolade was heerlijk en de ingrediënten waren goed door de reep verdeeld. Echt een verwenmomentje.

Ik ben alweer op zoek naar een excuus om mijn volgende Chocstar reep te kunnen samenstellen! 😉

Review - Je eigen chocoladereep ontwerpen bij Chocstar

Ik kan het jullie zeker aanraden om het ook eens te proberen, of om een keer iemand een Chocstar reep cadeau te geven. Wedden dat je hier iemand enorm blij mee gaat maken?

Review - Je eigen chocoladereep ontwerpen bij Chocstar

Een foodie in hart en nieren! Al van jongs af aan was ik bezig met kokkerellen, en elk recept wat ik toen uitprobeerde móést verbeterd worden en mijn eigen draai krijgen. Alle geslaagde recepten (want hey er mislukt bij mij ook wel eens wat) deel ik tegenwoordig graag met jullie!

Naast koken en bakken ben ik het liefst creatief bezig met fotograferen en illustreren, en werk ik als grafisch ontwerper / webdesigner bij een bureau.

One Comment

  1. Pingback: Review - De verse thee van Vatille - Foodie Feest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*